Όροι

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΠΟΖΙΝΑΣ | Μάρμαρα - Γρανίτες Κιλκίς - Κατασκευές Μνημείων Κιλκίς


Το μάρμαρο και οι γρανίτες είναι υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν ευρύτατα στην αρχιτεκτονική και δεν έχουν σταματήσει ποτέ να χρησιμοποιούνται από τους διακοσμητές, τους αρχιτέκτονες και τους κατασκευαστές και αυτό γιατί το μάρμαρο στις οικίες αλλά και σε κάθε χώρο προσδίδει ένα ιδιαίτερο στιλ. Κομψό, διαχρονικό και ταυτόχρονα κλασικό που με την κατάλληλη επιλογή επίπλων μπορεί να δημιουργηθεί ένα μοναδικά μοντέρνο στιλ. Είναι αρκετά ανθεκτικό στην διάρκεια του χρόνου και διαθέτει μία μεγάλη και όμορφη ποικιλία χρωματικών επιλογών. 

Η επιχείρηση μας “ΜΠΟΖΙΝΑΣ” η οποία βρίσκεται στο Κιλκίς, μπορεί να αναλάβει, με συνέπεια και επαγγελματισμό, την τοποθέτηση - επένδυση μαρμάρων, γρανίτη, φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις που θα αναδείξουν τον χώρο σας. 
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Σκάλες
  Πατώματα
  Επενδύσεις Τοίχων
  Επενδύσεις Τζακιών
  Πάγκοι Κουζίνας - Μπάνιου
  Νεροχύτες
  Ποδιές Παραθύρων
  Φουρούσια
  Κρήνες
  Επενδύσεις Τοίχων
  Υπέρθυρα
  Εκκλησιαστικά 
  Αρχαϊκά γλυπτά και αγάλματα
  Μνημεία κ.α.
 
     
     
 
 
 
 
Σε εμάς θα βρείτε μάρμαρα, γρανίτες, φυσικά και τεχνητά πετρώματα υψηλής ποιότητας, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, προκειμένου να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. 

Συνδυάζοντας τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη με τη πείρα που κατέχουμε και την αγάπη για αυτό που κάνουμε καταφέρνουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των μαρμάρων και όλων των πετρωμάτων και δίνοντας μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια, επιτυγχάνουμε ένα άριστο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

προκειμένου να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την
ιδανική πρόταση για τον χώρο σας.